АНАТОЛІЙ СТЕПАНОВИЧ ВЛАДИКА. До 80-річчя від дня народження - Колектив кафедри анестезіології та інтенсивної терапії з післядипломною підготовкою Одеського національного медичного університету (Клінічна анестезіологія та інтенсивна терапія, 2022)
АНАТОЛІЙ СТЕПАНОВИЧ ВЛАДИКА. До 80-річчя від дня народження