НЕЗАБУТНІ ЗУСТРІЧІ. СТОРІНКИ ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ АНЕСТЕЗІОЛОГІЇ - Суслов, В.В.; Тарабрін, О.О. (Клінічна анестезіологія та інтенсивна терапія, 2022)
НЕЗАБУТНІ ЗУСТРІЧІ. СТОРІНКИ ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ АНЕСТЕЗІОЛОГІЇ